Elektrische deelauto's in Bemmel en Huissen

Heb je regelmatig ook een (extra) auto nodig? Dan is een deelauto wellicht een goede optie voor jou. In Bemmel en Huissen hebben we deelauto’s beschikbaar en ze zijn nog eens 100% elektrisch ook!

 

Waarom een deelauto?

Hieronder vind je een aantal voordelen van een 100% elektrische deelauto:

  1. Aantrekkelijk: rij in een gloednieuwe auto zonder hoge investering
  2. Kosten: Lagere maandelijkse lasten
  3. Klimaat: minder CO2 uitstoot
  4. Voordeel voor de straat: één deelauto kan tot wel tien auto’s vervangen
  5. Laagdrempelig: makkelijke app en beheerder in de buurt voor ondersteuning

 

Hoe werkt het?

Download de app op www.justgo.nl. Vervolgens maak je een reservering voor een deelauto bij jou in de buurt. Via de app open en sluit je de auto heel gemakkelijk, een sleutel is niet nodig. Op de website van justgo vind je een uitgebreid stappenplan voor het gebruik van de deelauto.

 

Wat kost het?

Je betaalt per rit en de ritprijs is inclusief tanken, laden, onderhoud, verzekering en de 24/7 helpdesk. Het tarief bestaat uit twee componenten: een uurprijs en een kilometerprijs die samen de uiteindelijk kosten per rit bepalen. De kilometerprijs is altijd 0,30 Eur. De uurprijs zonder abonnement is 3 euro per uur, maar is 1,50 euro per uur als je een maandabonnement hebt. Zie hieronder de verschillende abonnementsvormen:

 

Waar staan de auto’s

  • Plaza Huissen
  • Kinkelburglaan Bemmel

 

Is een deelauto voordelig voor mij?

Een eigen auto is duur. Voor een kleine auto betaal je maandelijks ongeveer 340 euro en een middenklasser kost rond de 600 euro per maand. Gebruik je een deelauto dan heb je geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en parkeervergunning. Stel je neemt het premium abonnement en je rijdt elke week 100 kilometer (gebruik van 2 de auto in je huishouden), dan zijn de kosten per maand 99 Eur + 120 Eur is 219 per maand.

 

Meer informatie

Voor meer informatie download je de Justgo Flyer of de Justgo Handleiding.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.